В обласному центрі Волині водій маршрутки №24 побив водійку легковика, яка, на його думку, не надала йому переваги у русі. Луцький міськрайонний суд призначив хулігану покарання у виді арешту на два місяці, повідомляє ІА Волинські новини.

Читайте також: У Ковелі 19-річний судимий молодик побив неповнолітнього

Подія трапилася 2 серпня 2019 року в післяобідню пору на вулиці Парковій. Обвинувачений вдарив по обличчі потерпілу водійку Skoda Felicia, оскільки, на його думка, вона не надала йому переваги у русі.

Обвинувачений у суді своєї вини не визнав. Він розповів, що з серпня 2019 року працює водієм автобусу за маршрутом №24. В той день він рухався вулицею Парковою у крайній лівій смузі, під`їжджаючи до перехрестя, він зупинився на декілька секунд на червоний сигнал світлофора. Зазначив, що перед ним дійсно були транспортні засоби, які також знаходились в лівій смузі. Доїхавши до кінцевої зупинки на вулиці Єршова, до нього приїхали працівники поліції, які повідомили, що до них надійшло повідомлення про те, що водій маршрутного автобусу заподіяв тілесні ушкодження заявниці.

Працівники поліції сфотографували обвинуваченого, після чого повідомили, що заявниця його впізнала. Він одразу написав оголошення про те, чи є свідки, які також були в автобусі в цей час, та поклав оголошення біля водійського сидіння. Наступного дня до нього звернувся чоловік, який розповів, що дійсно їхав з обвинуваченим в одній маршрутці, під час руху водій будь-яких тілесних ушкоджень потерпілій не заподіював.

Своєю чергою, потерпіла розповіла, що в день злочину біля Старого ринку на вулиці Глушець її раптово підрізала маршрутка, тож вона змушена була виїхати на зустрічну смугу та посигналила водію маршрутки.

Під`їжджаючи до перехрестя на вулиці Парковій, водійка зупинилась на червоний сигнал світлофора. В цей час вікно водійських дверцят її автомобіля було відчиненим. Жінка відчула удар в ліву частину голови. Повернувшись, вона побачила обвинуваченого, який нецензурно висловлювався. Злякавшись та закривши вікно, потерпіла поїхала. Натомість обвинувачений сів на за кермо маршрутки №24, яка знаходилася в лівій смузі відразу за автомобілем потерпілої. Проїхавши перехрестя, водійка зупинилась поблизу піцерії «Фелічіта» та викликала поліцію і швидку.

Дослідивши докази та вислухавши свідків, суд дійшов висновку, що обвинувачений все-таки винен. Відтак водію маршрутки призначили покарання у виді двох місяців арешту, також він змушений буде виплатити потерплій п’ять тисяч гривень моральної шкоди.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook