Вночі у Луцьку за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Volkswagen Golf, яким керував водій під впливом наркотиків.

Читайте також: Спіймали з 100 грамами амфетаміну: 19-річний лучанин збував наркотики в особливо великих розмірах (деталі)

У ніч на 11 вересня на вулиці Щусєва патрульні зупинили Volkswagen Golf за порушення ПДР, повідомляє пресслужба патрульної поліції.

У водія помітили ознаки наркотичного сп’яніння, однак він відмовився від перевірки. У патрульних виникла підозра, що наркотичні засоби можуть знаходитись в салоні автомобіля, тому для більш ретельної перевірки викликали слідчо-оперативну групу.

У сумці на передньому сидінні поліцейські знайшли пристрій для куріння наркотиків, десятки фасувальних пакетиків, банківські картки з залишками порошкоподібної речовини на них. У рюкзаку на задньому сидінні були пристрої для куріння, пакетики з наркотиками. У багажнику знайшли 3 банки з речовиною зеленого кольору рослинного походження, схожою на наркотичну. У 2 мобільних телефонах була інформація щодо можливого продажу наркотичних речовин.

Читайте також: У Луцьку спіймали юнака з амфетаміном

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook