Під стінами ГУ НП у Волинській області увечері 4 листопада вшанували пам'ять активістки, керівниці справами Херсонського міськвиконкому, радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк.

Читайте також: Померла активістка Катерина Гандзюк, яку облили кислотою

Захід пройшов у рамках всеукраїнської акції, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

У зв’язку з повідомленням про смерть активістки небайдужі лучани зібралися під стінами ГУНП області, аби запалити лампадки, свічки та вшанувати світлу пам’ять Катерину Гандзюк хвилиною мовчання.

Лучани прийшли також із квітами та промовистими плакатами "Хто замовив Катю Гандзюк", "Хто вбивці Каті Гандзюк", "Її вбили".

Окрім того, мітинг-реквієм покликаний нагадати усім правоохоронцям країни, що вони неналежно виконують свої прямі обов’язки, оскільки напади на активістів у країні стали, на жаль, буденною справою. І коли виконавців нападів ще вдається затримати, то виконавці так і не покарані.

Як відзначили присутні, Катерина була бійцем і дуже сильною особистістю. І зараз головне завдання правоохоронців полягає в тому, аби притягнути її вбивць до відповідальності.

"Каті, однак, вже не повернути", – не могли стримати сліз лучани.

Читайте також: Лучани вшанували пам'ять загиблих у антитерористичній операції на сході України (фото)

Також прозвучали заклики про те, що на зло потрібно відповідати по справедливості, аби вберегтися від тих, хто вважає себе безкарним.

За акцією неподалік спостерігали працівники правоохоронних органів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter