В обласному центрі Волині поліцейські припинили роботу грального закладу. За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Йдеться про зайняття гральним бізнесом. Про це інформує поліція Волині.

Читайте також: У Луцьку чоловіки, які розпивали спиртне на дитмайданчику, намагалися побити поліцейських

Сьогодні вночі до поліції надійшло повідомлення про можливу незаконну діяльність грального закладу на проспекті Відродження у Луцьку.  На місце пригоди направилася слідчо-оперативна група поліції.

За вказаною адресою поліцейські виявили та вилучили обладнання, яке використовувалося для організації незаконної діяльності, зокрема, сім системних блоків, 15 моніторів, тощо.

Стосовно чотирьох осіб, які брали участь в організованих у закладі азартних іграх та адміністратора, поліцейські склали адміністративні протоколи за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: Некомпетентність чи халатність: як головний медик Волині "курує" медициною в області

Досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає штраф у розмірі від 170 тис. грн. до 680 тис. грн. із конфіскацією грального обладнання. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook