З 12 листопада провести звірку рахунків, подати показники лічильника, укласти договір на надання послуг комунальними підприємствами міста можна у муніципальному сервісному центрі. Запрацював він у приміщенні бізнес-центру "Директорія" на вулиці Винниченка, 26. Приймають відвідувачів з понеділка по п’ятницю з 8 до 17 години.

Читайте також: У громадському транспорті Луцька тимчасово скасують оплату проїзду банківською карткою

Про це повідомляється на сайті Луцької міської ради.

Ознайомитися із роботою закладу завітав перший заступник міського голови Григорій Недопад. Він зауважив, що Муніципальний сервісний центр наближає послуги до громадян. "В одному приміщенні будуть зосереджені різні служби і людям не треба буде їздити у різні кінці міста, а у комфортних умовах все вирішити в одному місці. Крім того, для нас це дасть можливість аналізувати роботу комунальних підприємств міста. Також тут акумулюватиметься інформація про оплату за комунальні послуги споживачами", − наголосив він.

Варто зауважити, що це перший в Україні Муніципальний сервісний центр нового формату.

Головна ідея діяльності нового закладу – вирішення всіх питань комунальної сфери в одному місці. Лучани зможуть отримати відповіді на всі питання, пов’язані з діяльністю комунальних закладів – управлінськими конторами, ДКП "Луцьктепло", КП "Луцькводоканалу", департаменту соціальної політики Луцької міської ради, підприємством "Луцькспецкомунтранс" та інших. У комфортних умовах кожен клієнт нового сервісного центру отримуватиме послуги на сучасному та якісному рівні.

Серед послуг нового центру: укладання договорів з усіма комунальними підприємствами; звірка рахунків; подача показників лічильників; надання суміжних послуг, зокрема опломбування і розпломбування лічильників тощо; укладання договорів на постачання газу; консультації представників департаменту соціальної політики, оформлення субсидій і соціальних виплат тощо; якісний клієнтоорієнтований сервіс європейського рівня; консультації з усіх питань стосовно діяльності та надання послуг комунальних підприємств Луцької ОТГ.

Читайте також: Луцька міськрада просить уряд скасувати карантин "вихідного дня"

У перспективі – значне розширення функціоналу, створення єдиного кол-центру, який прийматиме звернення від населення щодо діяльності всіх комунальних установ та одразу направлятиме отримані запити на виконання.

    

   

    

  

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook