Припинили протиправну діяльність співробітники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області ДБН НПУ спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції. За вчинення кримінального правопорушення йому загрожує до десяти років позбавлення волі, інформує сектор комунікації поліції Волині.

Читайте також: На Волині 23-річна дівчина збувала наркотики

Зловмисника із психотропами виявили вчора, 24 березня, біля одного із поштових відділень Луцька. При собі хлопець мав коробку, в якій було близько 20 гр амфетаміну та таблетки екстазі. Психотропи правоохоронці вилучили та направили для проведення необхідних експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. За цінами "чорного" ринку вартість вилученого становить близько 10 тисяч гривень.

Читайте також: У Луцьку посеред вулиці затримали чоловіка з наркотиками (фото)

Під час слідчих дій встановлено, що 16-річний підліток організував діяльність інтернет-крамниці з продажу наркотичних речовин. Він самостійно виконував роль адміністратора, оператора та закладчика. Наркотики та психотропи зловмисник отримував поштою, опісля фасував їх та залишав закладки на території Луцька. Фото та координати закладок надсилав "клієнтам", а отримані незаконним шляхом кошти переводив на власні банківські картки. 

Дії правопорушника кваліфікують за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику. Слідчі дії тривають.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook