У Луцьку на вихідних під час несення служби з охорони громадського порядку гвардійці військової частини 1141 затримали двох осіб з ймовірними наркотичними речовинами, а також чоловіка, який намагався викрасти алкогольні напої з магазину.

Читайте також: На Волині школяр торгував наркотиками

Про це повідомили на сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України у фейсбуці.

Зокрема, 10 січня близько 19:00 по вул. Шевченка гвардійський автопатруль звернув увагу на молодика (громадянина 2002 року народження), що поводився підозріло. Під час поверхневого огляду особистих речей військовослужбовці виявили у нього речовину рослинного походження, ззовні схожу на канабіс.

Цього ж дня аналогічну речовину виявив піший наряд під час поверхневого огляду у громадянина 2001 року народження. Трапилося це у дворі будинку по вул. Рівненській.

Читайте також: На Волині ліквідували інтернет-магазини по продажу наркотиків

Близько 21:30 інший піший наряд отримав повідомлення про крадіжку в одному з магазинів на проспекті Грушевського. Громадянин 1995 року народження намагався викрасти з магазину алкогольні напої, однак військовослужбовці оперативно затримали його неподалік місця вчинення правопорушення.

У всіх випадках на місце події викликали слідчо-оперативну группу. А виявлені ймовірні наркотичні речовині вилучили та направили на дослідження.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook