Минулими вихідними під час несення служби з охорони громадського порядку у Луцьку гвардійці затримали чоловіка, що був у розшуку та громадянина з ймовірними наркотичними речовинами. Про це інформує військова частина 1141 Національної гвардії України міста Луцьк.

Читайте також: У місті на Волині автомобіль збив пішохода (відео)

Під час самостійного автопатрулювання військовий наряд отримав повідомлення на планшетний пристрій, що в одному з будинків на вул.Янки Купали громадянин 1988 року народження поводиться агресивно. Під час перевірки встановлено, що чоловік перебуває у розшуку за вчинення кримінального правопорушення за ст.185 ч.3 ККУ (крадіжка мідного кабелю з незавершеного будівництва на суму 2500 грн.).

Іншого дня у дворі однієї з багатоповерхівок по вулиці Ветеранів військовослужбовці пішого патруля під час поверхневого огляду особистих речей виявили та вилучили у громадянина 2002 року народження речовину зеленого кольору, ззовні схожу на канабіс.

В обох випадках на місце події викликали слідчо-оперативну группу. А виявлену у громадянина ймовірну наркотичну речовину вилучили та направили на дослідження.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook