У Луцьку місяць тому затримали квартирних крадіїв із Львівської області, які обікрали низку квартир.

Читайте також: Волинянин викрав у пенсіонерки ювелірних виробів на 12 тисяч гривень

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинностю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 26 березня, повідомив начальник Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олег Кічук, пише ІА Волинські новини.



Зі слів правоохоронця, останніми роками Нацполіція налогодила тісну взаємодію з патрульною поліцією міста:

"Ми проводимо спільне відпрацювання патрулювань Луцька, у тому числі й нічних. І це дає хороші результати! Місяць тому ми спільно із патрульною поліцією затримали групу квартирних грабіжників з Львівської області. Ці люди обікрали ряд квартир. І на виїзді з області спільним нарядом з патрульними вони були затримані. Їм оголошено про підозру", – зазначив Олег Кічук.

Читайте також: У Луцьку двоє молодиків проникли у чужий автомобіль



Разом із тим він зазначив, що з четверга до неділі проводяться спільні патрулювання – піші, або на автомобілях, працівників Національної поліції та патрульної.

"Нам немає що ділити, бо ми несемо спільну відповідальність. Поліція не повинна приймати жодну із сторін, а лише займатися охороною громадського порядку", – резюмував Кічук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook