У суботу, 10-го липня, під час вечірнього патрулювання, патрульні роти тактико-оперативного реагування на території автостанції міста Луцька, що на вулиці Конякіна, помітили трьох осіб. Останні, помітивши службовий автомобіль, почали підозріло себе поводити та уникати зорового контакту із поліцейськими.

Читайте також: Мешканець Володимирщини замовляв метадон через інтернет

Відповідно до ст.34 Закону України «Про Національну поліцію», до вказаних осіб застосували превентивний захід поверхневу перевірку. У результаті якої в 28-річного чоловіка поліетиленовий мішечок із невідомою порошкоподібною речовиною блакитного кольору, – інформує патрульна поліція Луцька на своїй сторінці у Facebook.

Наступного дня, 11 липня, близько 18 години, під час патрулювання на вулиці Глушець, ТОРівці помітили ще одну компанію чоловіків, які почали різко розходитись, помітивши службовий автомобіль.

Читайте також: Чинив опір правоохоронцям і намагався утекти: затримали наркоділків, які хотіли збувати контрабандний кокаїн на Волині (фото)

До осіб також застосували превентивний захід поверхневу перевірку, під час якої у 24-річного чоловіка у купюрі виявили невідому порошкоподібну блакитного кольору.

В обох випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook