У "Луцькводоканалі" назвали причину відсутності водопостачання у лучан.

Читайте також: Лучани боргують за комунальні послуги більше 100 мільйонів гривень

Директор "Луцькводоканалу" Віктор Гуменюк перепросив у лучан за дискомфорт, пов'язаний з відсутністю води та подякував працівникам, які працювали над його відновленням.

Про це стало відомо під час чергового сесійного засідання Луцької міської ради 27 листопада.

"Виконувалися планові роботи по усуненню проблеми. У вересні на підстанції по вулиці Дубнівській, яка забезпечує 60 відсотків водопостачання Луцька, був виток води. Під час усунення неполадок спеціалістами стався прорив труби в чотирьох місцях, і вони змушені були терміново вирішувати проблему, адже в подальшому було б гірше. Якби ми з тією ситуацією увійшли в зиму, то мали б колосальні проблеми. В аварійному режимі усунення неполадок могло затягнутися надовго, що призвело б до значних проблем. Працівники з розумінням поставилися до цієї ситуації та швидко виправили ситуацію", – зазначив Віктор Гуменюк.

Читайте також: Повідомили, коли відновлять водопостачання у частині Луцька

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук також подякував працівникам "Луцькводоконалу" за відповідальне ставлення до цієї ситуації.

"Від усього депутатського корпусу дякую працівникам "Луцькводоканалу" за швидку реакцію та усунення проблем, а також тим лучанам, які з відповідальністю поставилися до цієї проблеми. Було багато активістів, які писали різні дурниці стосовно цієї ситуації, не розібравшись в проблемі. А що ви хотіли, якщо десятками років система не оновлювалася? Будемо проводити ремонти та осучаснення обладнання, аби в подальшому не виникало таких проблем", – наголосив Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook