На Волині, у місті Ковель, мешканці багатоповерхового житлового будинку скаржаться на постійний сморід, який доноситься з їхніх підвалів.

Читайте також: У Луцьку невдовзі запровадять відеоспостереження (відео)

У соцмережах вони пишуть, що зверталися з даного питання, яке роками не дає їм спокійно жити і дихати, до комунальників, однак ситуація не змінилася. Тепер вони хочуть, щоб їх почуло керівництво міста і допомогло зрештою ліквідувати "смердючу" проблему, пише ПроКовель

Депутат Ковельської міської ради Олександр Артишук на засіданні 46 сесії міськради зачитав звернення мешканців горе-будинку. 

"У будинку на теперішній час склалася катастрофічна ситуація: у підвальному приміщенні за постійних проривів каналізації за останні кілька років накопичилося чималий прошарок фекалій в перемішку з шаром ґрунту. На даний час піднявся рівень ґрунтових вод і вся ця каша почала смердіти на весь будинок. Жителі перших поверхів взагалі не можуть перебувати у своїх квартирах. У багатьох сімей маленькі діти", − пишуть люди.

У зв’язку з цим депутат звернувся до міського голови Олега Кіндера, щоб він втрутився у ситуацію і доручити комунальним службам ще до свят очистити підвал будинку від фекалій.

Читайте також: У Луцьку на вулиці Чорновола вночі викрали дві автівки Toyota, − соцмережі

"Прошу вас дати доручення відповідним комунальним службам міста провести ряд заходів по усуненню даної катастрофи, що склалася напередодні свят, а саме: в першу чергу викачати воду з підвалу та провести очищення забрудненого шару підлоги підвалу. В подальшому провести ряд заходів по запобіганню підтоплення даного будинку", − звертається Олександр Артишук.  

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter