За добу 16 лютого підрозділи Управління ДСНС України у Волинській області здійснили 64 виїзди для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, проведення навчань та тренувань. Про цк інформують на сайті рятувальників.

Читайте також: У волинському місті горів автомобіль (фото, відео)

16 лютого о 08:31 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу – горів двоповерховий житловий будинок у місті Камені-Каширському на вулиці Шевченка. О 08:35 до місця виклику прибули працівники 8-ої державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалося, що пожежа виникла у спальні в квартирі на другому поверсі, вогонь охопив диван та перекинувся на дерев’яну підлогу. О 08:40 вогнеборці локалізували пожежу, о 08:45 – ліквідували.

Завдяки оперативному реагуванню бійців ДСНС пожежа не набула значного розміру: вогнем пошкоджений диван та підлога на незначній площі. Імовірно, до загорання призвела необережність з вогнем власника квартири під час куріння в ліжку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook