23-го травня на перехресті вулиць Шахтарської та траси Р-15 трапилася ДТП із постраждалими. Причиною аварій став світлофор, який функціонував неналежним чином.

Читайте також: Раптово вибігла на дорогу: у Луцьку під колеса авто потрапила 14-річна дівчина (фото)

Про це під час засідання сесії Волинської обласної ради повідомив депутат від фракції «ЗА Майбутнє» Юрій Сиротюк, – передає ІА Волинські новини.

«23 травня у місті Новолинському на перехресті вулиці Шахтарської та траси Р 15 трапилася ДТП, унаслідок якої зіткнулися дві автівки. Транспортні засоби зазнали значних ушкоджень. На жаль, є постраждалі. Причиною аварій є світлофори, які функціонують неналежним чином у місці з активним рухом. Також у цьому місці є проблеми з дорожньою розміткою, а поруч – Нововолинська автобусна станція», – зазначив обранець громади.

Він виступив із депутатським запитом, у якому звернувся до профільних органів, аби останні звернули увагу на місце, де щотижня трапляється ДТП.

Читайте також: На трасі під Луцьком водійка в'їхала у стовп, автівка − розтрощена (фото)

Волинські депутати підтримали запит, віддавши за нього 57 голосів.

Нагадаємо, 23 травня близько 11:30 на перехресті вулиць Шахтарської та траси Р-15 сталася дорожньо-транспортна пригода. Як відомо, зіткнулися Volkswagen та Mercedes. Від удару автівки розвернуло і Volkswagen в’їхав у паркан. Внаслідок аварії постраждало троє людей, їх швидкою допомогою госпіталізували до Нововолинської центральної міської лікарні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook