Протягом доби 18 січня рятувальники підрозділів служби"101" ліквідували 6 пожеж в житлових будинках, одну пожежу автомобіля. Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Волинській області.

Читайте також: У місті на Волині горіла квартира у будинку

18 січня рятувальники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Камінь-Каширський ліквідували пожежу автомобія MAZDA, що загорівся близько 15:00 на вулиці Злагоди. Для ліквідації пожежі вогнеборці подали спеціальний пінний ствол, вогнем пошкоджено моторний відсік, лобове скло, капот. Причина пожежі – коротке замикання електромережі транспортного засобу.

Внаслідок порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації приладів опалення (в більшості випадків – печей) виникли пожежі в оселях у с. Жидичин Ківерцівського району, смт Ратне, с. Кримне Старовижівського району, смт. Турійськ.

Через коротке замикання електромережі виникли пожежі в будинках на дачному масиві "Дружба" у Луцьку, в с. Куликовичі Маневицького району. Під час цих пожеж вогонь встиг пошкодити перекриття, стіни та покрівлю будинків, речі домашнього вжитку.

Читайте також: У селі біля Луцька горіла котельня

Для боротьби з вогнем залучались чергові варти Державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС у Волинській області (загалом 10 одиниць текінки, понад 40 чоловік особового складу), команди місцевої пожежної охорони сіл Кримне та смт Дубечне (для гасіння пожежі в с. Кримне Старовижівського району) та вогнеборці МПО смт Колки, с. Велика Осниця для гасіння пожежі в с. Куликовичі Маневицького району.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook