У місті на Волині люди калічаться через сіті-лайти, які розташовані на рівні "голови".

Читайте також: "Шахрайське АТБ дістало", – лучани скаржаться на обслуговування у відомому супермаркеті

Про це у групі "Ковель life" написав користувач Петро Іллєнко:

"У м. Ковель, біля супермаркету АТБ встановили рекламні білборди великі. гарні, зроблені по-хазяйськи, на віки. Все було б суперово, як би не одне але: висота цих білбордів якраз на рівні голови, я особисто бачив як дівчина вдарилась головою об той швелер, внаслідок чого розсікла шкіру на голові!!!!!

Питання! Хто їх проектував робити на таку висоту? Чи знов хтось вирішив зекономити??? Має бути якась стандарт, ГОСТ чи ще щось таке. Хто буде відповідати за роздиті голови? Невже тяжко подумати", – зазначає дописувач.

Vitaliy Melnik: Лікарню відремонтували то треба клієнтів по більше! Все для людей! Тут бізнес стратегія!

Roman Lyashuk: Петро Іллєнко, ви брехун! Кажу це з повною відповідальністю за свої слова. Ви не могли бачити і не бачили що хтось розбив голову саме в ці сіті-лайти біля АТБ. Готовий з вами зустрітися особисто і з дівчиною яка побила голову в цей сіті-лайт. Може після своєї брехні ви напишете спростування, якщо у вас є гідність?

Наталия Паридуда: О, які доброзичливі ковельчани, дівчина розбила брову, а ви зловтішаєтесь. На 100% згідна з автором посту. І якби господар білбордів перед роботою трішки задумався про комфорт ковельчан і наслідки економії, то зробив їх на 30-40 см вищими. Але хто у нас взагалі думає за людей? І коли паркуєш авто, то віля білбордів завжди проходиш.

Читайте також: У супермаркеті "АТБ" під виглядом м’яса продають корм для собак

Наталия Паридуда: Минулого тижня під'їхали до магазину, чоловік обходив авто і вдарився головою. Розбив біля скроні і гузь вище. Йшов без телефону, як дехто пише. Список можна продовжувати, але можна і включити мізги, підняти конструкцію, якої раніше ніколи не було і нікому вона не потрібна.  Кожна споруда, тим більше в центрі міста, повинна витримуватись певних норм. Дана конструкція не витримує габаритні норми.

Roman Lyashuk: Розмовляв сьогодні з автором публікації, варіант з дівчиною не знайшов підтверження, він не пам’ятає з якої машини вона вийшла, і коли це було, і як саме це було, "чув звін" як кажуть, потім в його з’явився варіант що він сам стукнувся в той сіті-лайт, при зрості 1,82м. Коли я запитав як він умудрився стукнутись в кут який знаходиться на відстані 1,40 від землі, при такому зрості, він не зміг пояснити куда саме він стукнувся, тобто не стиковка вишла, слідів зіткнення в його теж нема. Тобто розмова закінчилась тим, що не було більше варіантів і він сказав, що він зрозумів. Чекаю спростування, або вибачення за брехню! Якщо є хоч крапля гідності, але де там? – пишуть інші користувачі мережі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter