13 грудня зберуться господині з Володимира-Волинського та сусідніх міст, щоб приготувати випічку та передати її наступного дня захисникам на Сході. Про це повідомляє організаторка благодійної акції Ірина Цигикал, пише Буг.

Читайте також: У Луцьку презентували книгу про українських військових

"Місяць грудень повен свят, а також найсвітліших очікувань і сподівань, віри у чудеса та добро. І якщо діти ще вірять у казку то ми, дорослі знаємо, що цю казку потрібно створити самому", – йдеться у дописі.

У понеділок 14 грудня буде відправлятись посилка на Схід з випічкою. І дуже символічно, на передодні відправлення, зберуться господині з Володимира-Волинського та сусідніх міст, та саме 13-го грудня на Андрія будуть пекти різноманітні солодощі. До того ж на 13-те грудня цього року припадає День благодійності.

"Отож усі охочі, хто не встиг долучитись минулого разу, а дуже хотів є чудова нагода поекспериментувати з рецептами, наприклад, навчитися пекти смішні різдвяні печива у вигляді чоловічків або навпаки похвалитися своїми давніми перевіреними рецептами та потішити наших військових смачненьким!", – закликає волонтерка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook