Під час засідання Нововолинської міської комісії ТЕБ та НС обговорили стан  епідемічної ситуації у Нововолинську та заслухали керівників окремих установ та служб міста  про вжиті заходи, спрямовані на боротьбу з коронавірусною інфекцією. Про це інформують на сайті міськради.

Читайте також: Стало відомо, коли на базі луцького пологового запрацює "коронавірусний" шпиталь

Заступниця директора КНП "Нововолинська ЦМЛ" Олімпіада Галас повідомила, що  на даний час  розгорнуто  63 ліжкомісця для лікування хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них 55 – в інфекції  та  8 – у реанімації.   Наразі зайняті хворими 53 ліжкомісця, з них 37 – пацієнти, хворі на COVID-19 і 16 – з підозрою.

"Розглядається питання щодо розгортання додаткової кількості ліжкомісць для хворих на коронавірусну хворобу. Зокрема, йдеться про  можливе перенесення хірургічного відділення у терапевтичне, відповідно хірургічне відділення може бути  повністю перепрофільоване для пацієнтів, хворих на коронавірус.  Разом з тим, завершується реконструкція приймального відділення", – наголосила Олімпіада Миколаївна.

Читайте також: За минулу добу в Україні зафіксовано майже 10 тисяч нових випадків COVID-19, на Волині – 345

Віктор Сапожніков наголосив  на забезпеченні  розгортання додаткових 20-25 ліжкомісць   для хворих  на коронавірусну хворобу, а також на продовженні   роботи зі  встановлення кисневої станції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook