З другого листопада школярі з Нововолинська переходять на дистанційне навчання.

Читайте також: Поліклініка на Волині прийматиме лише хворих на коронавірус

Про це інформує пресслужба Нововолинської міськради.

Таке рішення міської комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через стрімке поширення коронавірусної інфекції. Засідання  відбулося сьогодні, 30 жовтня 2020 року.

Нагадаємо, що у Нововолинську встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки. Відповідно  до нового карантинного зонування, ухваленого на вчорашньому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,  з 00 год. 02 листопада  наше місто й надалі залишатиметься  у цій епідеміологічній  зоні.

Як свідчить статистика, кількість хворих на коронавірус збільшується з  кожним днем.  За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено 21 новий випадок коронавірусної хвороби , а ще один випадок хвороби завершився летально. Загалом у нашому місті зареєстровано 1129  випадків захворювання на Covid-19, які підтверджені лабораторно. На даний час  хворіє більше 40 освітян міста.

Читайте також: "МОЗ не дає працювати новому госпіталю для хворих на коронавірус у Луцьку", − Ігор Палиця (фото)

Начальниця управління освіти Ольга Лакиш повідомила, що сьогодні  зранку  зафіксовані нові випадки інфікування  коронавірусом  серед працівників освіти, а також і серед дітей. Захворіли 2 працівники ДНЗ №7.

Тому рішенням комісії  робота однієї з двох чергових груп у  цій дошкільній установі – призупинена, а в інших дитячих садочках чергові групи продовжують працювати.

Комісія з ТЕБ та  НС рекомендувала керівникам закладів освіти  з наступного понеділка, 02 листопада, перевести школи на дистанційне навчання на період дії "червоної" карантинної зони у місті.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook