Завтра, 11 вересня, у Ковелі буде відновлено перевезення пасажирів пільгових категорій на соціальних маршрутах. Про це йдеться на сайті Ковельської міськради.

Читайте також: Луцькі депутати звернулися до центральної влади з проханням вирішення транспортного колапсу у місті

У Ковелі прийняте рішення виконавчого комітету про відновлення пільгових перевезень на соціальних маршрутах, зокрема, і до дачних масивів.

Нагадаємо, що їх припинили на початку карантину. Це був один із заходів, спрямованих на попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19.

З ініціативи міського голови Олега Кіндера питання було винесене на засідання виконкому та отримало підтримку.

Олег Олексійович зауважив, що з приводу цього до нього було чимало звернень від людей старшого віку. Нині Ковель перебуває у "зеленій" зоні, тому є можливість у прийнятті такого рішення.

Завтра, 11 вересня, можна буде скористатись правом на пільгові перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування, на яких здійснюються "соціальні перевезення", а саме: № 1 "вул. Незалежності – Льонзавод" (вих. 4),
№ 7 "Сільмаш – Вокзал – вул. Симоненка (ч/з Пошту)", № 8 "Вокзал – дачні масиви "Калина", "Урожай", "Будівельник", "Машинобудівник", № 19 "Сільмаш – Лісництво" (вих. 2), № 22 "вул. Незалежності – Сільмаш" (ч/з Інтерпорт) (вих.1).

Читайте також: Транспортний колапс у Луцьку: як вирішать проблему із доїздом

Перевізникам, з якими укладено угоди на надання згаданих послуг, виплачуватиметься компенсація.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook