На Волині, у місті Ковель, водій автомобіля з технічними несправностями пропонував хабар полісменам.

Читайте також: П'яний лучанин намагався дати хабар поліцейським

Про це повідомляє Ковельське районне управління поліції Волинської області у фейсбуці.

Сьогодні, 17 січня, під час патрулювання на вулиці Володимирській у Ковелі правоохоронці виявили водія, який керував автомобілем "ГАЗ" з видимими технічними несправностями. Аби водій уникнув відповідальності, пасажир авто запропонував поліцейському хабар у розмірі 200 гривень.

Читайте також: На Волині поліцейський попався на хабарі (фото)

На місце викликали слідчо-оперативну групу Ковельського районного управління поліції, яка зафіксувала факт надання хабаря 39 річним жителем Ковельського району. Вирішується питання про внесення відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Окрім того, на водія склали адмінматеріали за ч.1 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, що має несправності системи гальмового або рульового керування, тягово-зчіпного пристрою, зовнішніх світлових приладів (темної пори доби) чи інші технічні несправності, з якими, відповідно до встановлених правил, експлуатація його забороняється, або переобладнаний з порушенням відповідних правил, норм і стандартів ) та ч.5 статті 121 (Порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook