За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтвердили шість нових випадків коронавірусної хвороби. Про це інформує Нововолинська міськрада.

Читайте також: У яких районах Волині виявили нові випадки захворювання на COVID-19

Станом на 9.30 годину 9 травня у Нововолинську зареєстровано 5випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Двадцять людей одужали. Три випадки летальні.

Серед усіх хворих на коронавірус нашого міста 9 лікуються в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ,  троє людей перебувають у реанімації, а ще 18 отримують лікування амбулаторно. Троє нововолинців лікуються в обласній лікарні.

Всього у Нововолинську взято 528 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі  за минулу добу – 11. За увесь період зроблено 148 швидких тестів, в т.ч. за минулу добу – 1.

Читайте також: В Україні на коронавірус захворіло майже 15 тисяч людей: кількість інфікованих COVID-19 продовжує зростати

Зазначимо, що за останню добу на Волині зареєстровано 21 новий випадок COVID-19, з них: в м.Луцьк (1), Луцький район (4), м.Нововолинськ (6), Іванничівський район (2), Маневицький район (3), Ковельський район (4), Камінь-Каширський район (1). Одужала 1 особа.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook