На сьогодні спостерігається погіршення епідеміологічної ситуації у декількох районах Волині. Зокрема, за останній тиждень найбільший ріст захворюваності відбувся у Шацькому районі та у місті Луцьк. Про це інформували у Волинській ОДА під час чергового брифінгу сьогодні, 2 липня.

Читайте також: На Волині за добу виявили понад 80 нових випадків інфікування коронавірусом (статистика по області)

На брифінгу зазначили, що стрімно продовжує зростати кількість інфікованих коронавірусом у Шацькому районі, де станом на сьогодні зафіксовано 32 випадки.

Серед захворілих, 2 працівника Шацької районної ради, працівники Шацького військкомату, рятувальники, касири, двоє дітей та непрацюючі. 

У вогнищах проводяться дезінфекції.

Зокрема, цими видіхними у районах Волині, де найбільше місць для відпочинку, будуть введені додаткові карантинні заходи, які розглядатимуться сьогодні, 2 червня, під час засідання комісії ТЕБ та НС Волинської ОДА.

Читайте також: У працівників поліції на Волині виявили коронавірус

Нагадаємо, що через велику кількість відпочивальників на території Шацьких озер, у районі суттєво погіршилася ситуація із зростанням рівня захворюваності на COVID-19. Через затори, що утворюють своїми транспортними засобами любителі позасмагати на березі водойм, розглядається можливість встановлення карантинних постів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook