У відомій по всій Україні мережі супермаркетів "Сільпо" у Луцьку на покупців очікувала "приємна" несподіванка: у одному із ящиків із солодощами виявили личинку молі.

Читайте також: Лучани скаржаться на обман та махінації у відомому супермаркеті

"Сюрприз" виявили у "Сільпо" в "Промені".

Про це повідомляє Mikhail Verpuchinskiy у групі "@Наш Луцьк" у Facebook.

Кокон знайшли у ящику з цукерками "Каракум". 

Варто зауважити, що період розвитку від яйця до лялечки у молі займає близько 1,5 тижні. Відтак зрозуміло, що у ящик "знахідка" потрапила не "на днях", а приблизно на стадії яйця чи черв'яка.

Читайте також: Лучани скаржаться на грубі порушення санітарних норм в одному із супермаркетів міста

"Вилуплена з яєць, личинка відразу ж починає активно харчуватися. Для того, щоб перетворитися на дорослу особину їй необхідно набрати певну вагу. Як правило, вона мало рухається, переповзаючи з місця на місце лише в пошуках їжі. Безпосередньо перед окукливанием вона виповзає з кормового субстрату, підшукуючи підходяще місце для подальшої метаморфози",  – зазначає чоловік у дописі.

"Гадайте самі, які саме з представлених в "Сільпо" цукерочок допомогли личинкам набрати потрібну вагу для перетворення в прекрасних принцес", – пише він.

Реакція у людей різна: одні жартують, інші обурюються, а є й такі, хто попереджає про інші "сюрпризи", як, наприклад, черв'яки у  цукерках з горіхами.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook