У Луцьку у районі Київського майдану поки що не буде гарячої води через аварію.

Читайте також: У Луцьку вимкнуть водопостачання

Про це під час комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 17 липня, розповів тимчасовий виконувач повноважень директора "Луцьктепла" Іван Скорупський, пише ІА Волинські новини.

Так, депутат Микола Дендіберін поцікавився у очільника підприємства, коли ж подадуть гарячу воду до будинків, що на Київському майдані.

"Людям, що мешкають у районі Київського майдану, обіцяли до 16 числа подати гарячу воду. Ви не могли б посприяти у цьому? І, взагалі, коли на Київський майдан планують подати гарячу воду?" – запитав обранець громади у доповідача.

На це Іван Скорупський відповів, що у цьому районі міста стався прорив ліній тепломереж, тому наразі там проводять аварійні роботи.

"На жаль системи настільки зношені, що ми не можемо забезпечити безаварійне постачання гарячої води. Є прорив від котельні, що надає послуги з вироблення теплоенергії на вулиці Задворецькій. На цьому проміжку є аварійна ситуація, над якою працюємо. Але у нас немає навіть екскаватора. Тому коли відновлять постачання гарячої води, точно сказати не можу", – відповів Ігор Скорупський.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook