У Луцьку у декількох багатоповерхівках досі немає опалення через заповітрення мережі.

Читайте також: З січня українці купуватимуть газ за фіксованою ціною

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 26 листопада, пише ІА Волинські новини.

Як поінформувала т.в.о директора департаменту "Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку" Оксана Салій, у період з 11 по 24 листопада у групу оперативного реагування "15-80" надійшло 216 звернень щодо роботи ДКП "Луцьктепло".

Так, внаслідок аварійних робіт зупиняли низку котелень міста. Численні нарікання на відсутність теплопостачання 22-24 листопада надходили від мешканців мікрорайону ЛПЗ, де після налагоджувальних робіт в котельні на вулиці Боженка заповітрилася мережа. Роботи працівників ЖКП №2 з розповітрення не дали результату. Наразі на контролі лишається налагодження теплопостачання у низці багатоквартирних будинків на вулицях Бенделіані, Шота Руставелі, Станіславського, Грабовського, бульварі Дружби народів.

Читайте також:У місті на Волині майже 1200 споживачів відімкнуть від газу

Як запевнив директор ДКП "Луцьктепло" Іван Скорупський, вже залучили весь оперативний персонал, щоб вирішити проблему протягом 1-2 днів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook