Керівник патрульної поліції Волині Андрій Крутень поспілкувався з журналістами з приводу аварії, яка сталася вранці 6 липня за участю двох поліцейських на службовому авто.

Читайте також: Під Луцьком автомобіль на смерть збив жінку-пішохода

Брифінг з цього приводу відбувся у післяобідню пору 6 липня. Відео оприлюднило ІА "Конкурент".

За словами Андрія Крутня, Державне бюро розслідувань наразі розглядає декілька версій трагедії. Андрій Крутень додав, що патрульний Олександр Волошин, який сильно постраждав в ДТП і наразі перебуває в реанімації, був на пасажирському сидінні.

Натомість його колегу, який кермував службовим авто, вже відпустили з лікарні додому. У нього немає важких травм й він вже спілкується з представниками ДБР.

Андрій Крутень додав, що версія водія – особиста неуважність.

До слова, за інформацією начальника управління патрульної поліції у Волинській області, загалом наразі 6 автомобілів із автопарку патрульних мають ушкоджень через ДТП.

Читайте також: У Луцьку – аварія за участі автомобіля та маршрутки (відео)

Нагадаємо, вранці 6 липня двоє патрульних на службовому автомобілі Mitsubishi Outlаnder врізалися в електроопору. Наразі один з них – 25-річний Олександр Волошин – перебуває у вкрай важкому стані. У нього – складна політравма, складна черепно-мозкова травма, крововилив у черевну порожнину, перелом кісток тазу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook