Очільник виборчого штабу "Європейської солідарності" Сергій Березенко розповів про основні причини поразки на президентських виборах 2019 року. Він заявив, що першою причиною поразки стала відсутність необхідної комунікації з виборцями через телебачення і соціальні мережі, повідомляє РБК-Україна.

Читайте також: Зеленським задоволені більше 50% українців, а Порошенком, Гройсманом і ВР вкрай невдоволені

"Ми вважали, що країна поділиться умовно на проукраїнських державників, і на тих, хто хотів би жити сито, спокійно, нехай навіть у важкому мирі з Росією. І що перших буде більше, в пропорції приблизно 60/40. А виявилося, що поява Зеленського сформувала зовсім інший запит, поділивши країну на тих, хто за нове, абсолютно нове, проти старого", – розповів глава виборчого штабу "Європейської солідарності".

Читайте також: Шаурма, вино, фрукти: Зеленський зустрівся із провідними журналістами у неформальній обстановці та відповів на усі питання (фото)

Він вважає, що всі політичні діячі були записані в старий блок, а в новому полі залишався тільки Володимир Зеленський.

"Всі діючі політики залишилися позаду Порошенка за результатами першого туру виборів. Але, на жаль, цього було мало, щоб перемогти несистемного Зеленського в другому турі", – додав Березенко.

Нагадаємо, ЦВК затвердила план дострокових парламентських виборів. Вони відбудуться 21 липня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook