29 листопада о 12:58 надійшло повідомлення про пожежу у магазині села Мосир Любомльського району. Про це повідомляє управління ДСНС у Волинській області.

Читайте також: На Волині у будинку мало не згоріло подружжя пенсіонерів

До місця події виїхали рятувальники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомль, 24-ої Державного пожежно-рятувального поста села Старовойтове управління ДСНС у Волинській області, команда місцевої пожежної охорони села Штунь.

Уже о 13:20 на гасіння пожежі було подано перші водяні стволи, на той час вогонь охопив значну частину покрівлі та перекриття будівлі. Вогнеборці працювали в складі ланки газодимозахисників, на гасіння було подано загалом 5 водяних столів – пожежу вдалось ліквідувати о 14:52.

Для з’ясування причини пожежі на місці події працювала спеціальна комісія. Вогнем знищено шиферну покрівлю, пошкоджено перекриття, оздоблення стін, речі всередині магазину.

Читайте також: На Волині горів дизель-поїзд (фото, відео)

29 листопада вранці трапилась пожежа в дерев’яному житловому будинку у селі Комарове Маневицького району. Для боротьби з вогнем прибули команди місцевої пожежної охорони селища Колки та села Старий Чорторийськ, рятувальники 13-ої ДПРЧ селища Маневичі управління ДСНС у Волинській області.

На гасіння пожежі вогнеборці подали два водяних стволи, ліквідувати пожежу вдалось о 13:07. Вогонь знищив частково перекриття, стіни та покрівлю будинку. Ймовірно, пожежу спричинили невідомі громадяни через необережне поводження з вогнем, адже в будинку ніхто не проживав.

30 листопада о 02:35 до служби порятунку "101" поступило повідомлення про пожежу в селі Крупа Луцького району. Вже за п’ять хвилин на виклик прибули дві пожежних машини 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька, які о 02:45 локалізували пожежу в дерев’яній споруді (бані), а о 03:05 її остаточно ліквідували.

Ймовірна причина пожежі - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook