У Княгининку відкрили новий сучасний стадіон, на якому є футбольне поле зі штучним покриттям, баскетбольний та волейбольний майданчики, сучасні бігові доріжки та тренажери.

 

Читайте також: У селі під Луцьком зводять оригінальну зупинку

За словами голови Княгининівської ОТГ Олени Твердохліб, громада свого стадіону раніше немала, а на місці, де нині сучасний стадіон, раніше було звичайне шкільне футбольне поле. 

"У Княгининку ніколи не було діючого стадіону, на якому могли б займатись усі жителі громади. Саме тому ми вирішили зі звичайного шкільного стадіону зробити стадіон для всієї громади, різних сіл. На просто футбольному полі громада вирішила не зупинятися, адже діти розвиваються і їм потрібно більше", – розповіла Олена Твердохліб.

 

 

 

Відкриттю нового стадіону раділи не тільки діти, але й дорослі.

"Ми приємно вражені, адже ніяк не очікували, що матимемо такий стадіон. Ще до офіційного відкриття навколо стадіону гуртувалася молодь. Знаю це не з переказів, бо і мої діти з неабияким захопленням розповідали на яких тренажерах займатимуться, про покриття "як на справжньому футбольному полі". Переконана, що відтепер спортом тут займатимуться не лише діти, адже на такому стадіоні просто хочеться займатися", – розповіла місцева жителька Наталія Третяк.

Читайте також: У селі під Луцьком з’являться камери спостереження

На урочисте відкриття спортивного поля до ОТГ прибув депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Вячеслав Рубльов, який також привітав жителів ОТГ із радісним днем:

"Питання розвитку дитячого і юнацького спорту сьогодні надзвичайно актуальне. Приємно, що Волинь розвивається і такі стадіони з’являються і в об’єднаних територіальних громадах, і у містах області. Цей стадіон – це чергова перемога вашої громади. У співпраці із Фондом Ігоря Палиці "Тільки разом", з Волинською обласною радою княгининівська громада зуміла зробити надзвичайно багато – це і зупинки, і дороги, і втілені проекти по ремонтах важливих соціальних об‘єктів. Вірю, що попереду ще багато перемог, адже із таким невичерпним потенціалом як у Княгининської громади, яку очолює надзвичайно наполеглива та ініціативна голова Олена Твердохліб інакше і бути не може", – зазначив депутат.

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter