У селі Волинської області чоловік збував особливо небезпечні наркотики. Про це інформує Горохівський ВП ГУНП у Волинській області.

Читайте також: У Луцьку викрили наркопритон (відео)

31 березня працівниками кримінальної поліції Горохівського відділу поліції спільно з управлінням протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області під процесуальним керівництвом Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури, на вулиці села Борочиче Горохівського району затримано місцевого жителя, 1988 року народження, при збуті особливо небезпечного наркотичного засобу. 

У чоловіка при поверхневому огляді виявлено та вилучено два прозорих поліетиленових пакети із вмістом подрібненої речовини, рослинного походження, зеленого кольору, зовні схожої на наркотичну речовину "канабіс", які останній зберігав з метою збуту.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 307 КК України.

Читайте також: У Луцьку "накрили" банду наркоторговців (фото)

Особу затримано та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За дане діяння загрожу покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що 24 березня у Луцьку мешканці багатоквартирного будинку по проспекту Соборності написали колективну заяву до поліції про те, що їхні сусіди влаштували наркопритон.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook