У селі Дігтів Володимир-Волинського району селяни ловили чоловіка, який у громадському місці демонстрував свої статеві органи перехожим.

Читайте також: На Волині невідомий чоловік намагався задушити жінку

Про це "Під Прицілом" повідомили місцеві жителі. У поліції зазначили, що звернення від місцевих з цього приводу було, повідомлення зареєстроване і наразі за даним фактом ведеться перевірка.

Місцеві жителі повідомляють, що чоловік у буквальному сенсі ходить без нижньої білизни і як дорослим жінкам, так і підліткам, показує свої інтимні місця і бігає за ними, таким чином задовольняючи неприродним шляхом свої сексуальні фантазії.

Селяни зазначають, що маніяк неодноразово буває на зупинці, так як там багато дерев, чагарників, кукурудза, тобто він спокійно може швидко сховатись як від місцевих жителів так і від працівників правоохоронних органів.

Селяни переймаються, що чоловік несоромиться показувати свої інтимні органи, як жінкам так і дітям, то чи є гарантія що він не почне вбивати і гвалтувати, таким чином задовольняти себе і свої дикі бажання?

Читайте також: Луцький маніяк нападав на чоловіків, щоб "захистити жінок від насильства"

Вони більше чим впевнені що маніяка зловити реально, адже це хвороба і сам він не зупиниться. Крім того, до нього все-таки примінять хімічну кастрацію, навіть якщо він психічно хворий чи перебуває на обліку для такових.

Поліція спрацювала швидко, проте злочинця на цей раз затримати невдалося. Долучилися до цього і жителі села, котрим не байдужі людські життя і травми котрі можуть отримати діти психологічні в результаті дій цього покидька.

За описом заявників це чоловік, якому на вигляд років 50 з сивою щетиною.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook