У селі на Волині − спалах коронавірусної інфекції.

Читайте також: На Волині жінка з 2-річною дитиною захворіли на COVID-19

Про це "Під Прицілом" стало відомо з власних джерел.

Як повідомлялось раніше, у мешканки села Липа Горохівського району було виявлено гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Жінка була задіяна в обряді прибирання померлої до поховання. А донька покійниці нещодавно повернулася з заробітків в Польщі.Вона швидше за все і стала перенощиком захворювання.

Зазначається, що хвора з симптомами коронавірусу спочатку потрапила в Перемильську амбулаторію, а згодом в Горохівську лікарню.

Станом на 10 годину ранку 10 квітня 2020 року в Горохівському районі, у тому ж таки селі Липа зареєстровано 5 випадків захворювання.

Також, як стало відомо "Під Прицілом", встановили коло спілкування з зараженими особами, а це близько 60 мешканців села Липа, у яких також взяли аналізи. Наразі, очікуються результати. Проте, як вирішили на оперативній нараді за участю влади, медиків та правоохоронних органів у Горохові, наразі село не закриватимуть на жорсткий карантин, допоки усі 60 осіб не отримають результати ПЛР-тестів. Наразі ж село Липа є осередком захворювання на коронавірус у Горохівському районі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook