На сьогодні спостерігається погіршення епідеміологічної ситуації у декількох районах Волині. Зокрема, найвищі рівні захворюваності фіксуються у Камінь-Каширському, Ратнівському та Ківерцівському районах. Зокрема, за останній тиждень найбільший ріст захворюваності відбувся у Шацькому районі та у місті Луцьк. Про це інформували у Волинській ОДА під час чергового брифінгу сьогодні, 2 липня.

Читайте також: "Коли ховали маму дитинці виповнилось шість днів": у селі влаштували терор родині молодої жінки, яку вбив коронавірус на Волині

Зокрема, у Ратнівському районі виявлено 135 випадків (одужало – 35 осіб, померло – 4). Триває спалах серед мешканців Забродівської громади, де виявлено 29 випадків. Серед жителів громади спостерігається зниження захворюваності. У самому селищі Ратне зареєстровано 38 випадків.

За останніми даними діючими залишаються ще три спалахи: у Ратнівській центральній районній лікарні – 7 інфікованих осіб, у товаристві "Спільний ліс" – 3 та у "Волиньгазі" – 5 осіб.

У Камінь-Каширському районі зареєстровано 188 випадків, за останню добувиявлено 3, а одужало 78 осіб. Зокрема, у селі Раків Ліс одужало семеро осіб, але продовжує зростати кількість інфікованих. На сьогодні там виявлено підтверджених 27 впадків.

Читайте також: "Зараз йде мова про сімейні вогнища": у Луцьку – 490 випадків захворювання на коронавірус

У Ківерцівському районі продовжують хворіти 85 осіб, лише за останню добу підтверджень вірус у 18 осіб. У середній школі № 3 міста Ківерці виявлено 5 випадків інфікування, у Журавичах – 4 випадки та поодинокі випадки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook