Учора, на автодорозі неподалік села Верба Володимир-Волинського району, автомобіль "Toyota Avensis" злетів у кювет та врізався в придорожнє дерево. Від отриманих травм водій загинув на місці події. Поліція з’ясовує усі обставини трагедії.

Читайте також: На Волині автомобіль злетів з дороги та перекинувся, водій загинув на місці

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 21-ій годині 17 травня. За кермом легковика перебував 51-річний житель Володимир-Волинська. Водій, ймовірно, не впорався із керуванням, злетів у кювет та врізався у придорожнє дерево. Від отриманих травм керманич помер на місці події. Йдеться на сайті поліції Волині.

Як стало відомо виданню "ВолодимирMedia", загиблий Анатолій Михайлович ВЕРБИЦЬКИЙ, з 1993 по 2012 рік проходив службу на посадах начальника продовольчої служби військових частин, заступника командира бригади з тилу – начальника тилу, заступника начальника центру з матеріально-технічного забезпечення – начальника відділу центру військ берегової оборони.

У 2012-2014 роках – начальник відділу тилового забезпечення центру організації матеріально-технічного забезпечення Головного командного центру Збройних Сил України.

Читайте також: У Луцьку зіткнулися два легковика, рух дорогою значно ускладнений

З 2014 по 2016 рік проходив службу на посадах начальника тилу оперативних командувань.

У 2016 року був призначений заступником командувача з логістики – начальником логістики Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Учасник антитерористичної операції на території Донецької і Луганської областей.

Відомо, що загиблий у свій час служив у 51-ій ОМБР, нещодавно вийшов на заслужений відпочинок.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook