На останній сесії Смолигівської громади віддали 1,4 гектара землі в користування голові Смолигівської громади Галині Прус та її дочці Світлані. Про це стало відомо з допису в групі Торчин SOS у Facebook.

Читайте також: На Волині група скандальних аграрників намагається роздерибанити землі громади

Як йдеться у дописі користувача Євгена Корнійчука, на останнє засідання Смолигівської сільської ради депутатам припали найцікавіші рішення: "З-поміж інших було два головних питання: про виділення земельних ділянок Прус Г. Д. та Прус С. Б.  Так, зокрема, депутати ухвалили і проголосували за виділення Галині Дмитрівні Прус 60 соток землі, а її дочці, Світлані Богданівні, – 80 соток. На двох з матір’ю – майже півтора гектари.

Здавалося б, нічого кримінального, бо ж кожному українцю передбачено законом виділення землі для ведення господарства, для зведення будинку та інших потреб. Але чому ж тоді головиха це рішення провела під сукном? Відчуває поразку на виборах? Знає, що в майбутньому за такі витівки дадуть по руцях?", – зазначає у своєму дописі Євген Корнійчук.

Чоловік також додає: "Це єдині земельні питання, за які депутати проголосували на сесії. Всі інші прохання на виділення землі селянам відхилили. Голосуйте за Прусиху. Вона вміє господарювати".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook