Слідчі Луцького районного управління поліції спільно із оперативниками управління стратегічних розслідувань у Волинській області у Луцьку на одній із центральних вулиць викрили підпільний гральний заклад.

Читайте також: У Луцьку спіймали «на гарячому» серійних викрадачів автомобільних дзеркал

Про це повідомляє поліція Волині.

У закладі незаконно надавався доступ через інтернет до електронних (віртуальних) казино з метою отримання прибутку з обов’язковою умовою сплати гравцем грошових коштів.

Гральний заклад працював замасковано. Запускали в приміщення лише «своїх людей» після попереднього дзвінка та проходження ідентифікації особи через систему відеонагляду грального закладу.

На місце викликали слідчо-оперативну групу для документування протиправної діяльності. Під час проведення першочергових слідчих дій виявили та вилучили: 9 системних блоків, 9 комп’ютерних моніторів, 3 флешносії, комплектуючі до комп’ютерної техніки та мережі інтернет, 2 мобільних телефони, чорнові записи адміністратора, гроші в сумі 700 грн.

Триває досудове розслідування відкрите за ч. 1 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Працював для «своїх»: у Луцьку поліцейські припинили діяльність підпільного грального закладу

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook