У Волинському обласному територіальному медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства Волинської обласної ради, що на проспекті Відродження, 30 в Луцьку, запланували провести капітальний ремонт кабінетів рентгенологічної діагностики та комп’ютерного обстеження.

Читайте також: На Волині створять близько 60-ти спеціальних кабінетів щеплення від COVID-19

Про це інформують Волинські новини.

Медичний заклад уже оголосив відкриті торги для пошуку підрядника. Тендерні пропозиції прийматимуть до 11 лютого, аукціон розпочнеться 12 лютого.

Очікувана вартість робіт становить 3 606 611 гривень.

Читайте також: "Коронавірусні" кошти, завищення зарплат та вартості ремонту: у міській лікарні виявили порушень майже на мільйон гривень

Капітальний ремонт включатиме розширення дверних прорізів, заміну вікон і дверей, зокрема рентгензахисних, влаштування металевих перемичок, поліпшене штукатурення стін, ґрунтування поверхонь, улаштування покриттів із лінолеуму, паркету та керамічних плиток, внутрішнє опорядження, у тому числі улаштування підвісних стель, фарбування підвіконь, улаштування залізобетонних фундаментів під устаткування, реконструкцію вентиляції, прокладання труб водопостачання, заміну та монтаж електрообладнання, заземлення, пусконалагоджувальні роботи, облаштування ґанку та пандусу, викладення мощення з бруківки тощо.

Роботи мають завершитися до 31 грудня 2021 року.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook