Новому парламенту запропонують підтримати закон про відкликання народного депутата. 

Партія "Слуга народу" пропонуватиме новому парламенту проголосувати за закон про відкликання народного депутата. Саме це допоможе боротися з недобросовісними депутатами. Про це в ефірі "Право на владу" на "1+1" сказав лідер партії Дмитро Разумков, інформує ТСН.

Читайте також: Скільки коштує стати народним депутатом на виборах-2019: названо ціни

Він сподівається, що депутати підтримають таку ініціативу. "Якщо народний депутат не ходить на роботу, як інші робочі, то він буде змушений покинути своє робоче місце. Якщо у нас будуть депутати-верстатники, які будуть голосувати за себе, за того хлопця і за увесь ряд, то їм теж не місце у парламенті нового скликання", – сказав Разумков. 

Читайте також: "Ваші пси розривали мене!": Наталія Мосейчук "вибухнула" заявою у прямому ефірі (відео)

За його словами, під час відбору кандидатів у "Слугу народу" провели внутрішню очистку списків кандидатів. Ще один етап перевірки – постпраймеріз.

"Партія видала списки кандидатів на очищення громадськості", – сказав він. – Не було часу, аби провести повністю процедуру праймерізу. Це було б правильно, чесно і більш відкрито. Але навіть попри стислі терміни виборчої кампанії, ми даємо можливість суспільству вплинути на списки "Слуги народу". 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook