Чотирьох чоловіків та двох жінок (одна з яких виявилася громадянкою України) затримали польські спецслужби за підозрою в організації мережі з надання секс-послуг. Про це інформують на сайті policja.pl.

Читайте також: В Данії трагічно загинув 59-річний українець

За даними слідства, керував групою 50-річний мешканець Любліна, а система "закладів" діяла як у Польщі, так і в Україні. Серед членів групи було чітко розподілено ролі та завдання: охорона, транспорт, розміщення реклами на спеціальних Інтернет-порталах і т.д.

Один із затриманих орендував квартиру в Любліні, де секс-працівниця надавала відповідні послуги клієнтам. Крім того, він організовував її зустрічі з клієнтами в їхніх помешканнях та готелях. Таким чином він організував постійне джерело доходу. До речі, під час затримання поблизу Любліна, чоловік намагався втекти від правоохоронців, але все, що з цього вийшло – лише зіткнення з поліцейською машиною.

Під час обшуків в одному з організованих злочинцями "салонів" було вилучено близько 35 000 злотих, а також готівку в іноземній валюті, десяток мобільних телефонів, платіжний термінал, комп’ютер, а також документи.

Читайте також: Впав посеред вулиці і помер: у Польщі загинув молодий українець, якого жорстоко побили

В окружній прокуратурі в Любліні затриманим оголосили звинувачення в участі в організованій злочинній групі та наживі на проституції. Суд залишив підозрюваних під вартою на три місяці. Організація проституції та отримання фінансової вигоди, а також участь в організованій злочинній групі може бути покарана позбавленням волі на строк до 5 років.

Справу розслідували співробітники групи по протидії торгівлі людьми під наглядом Першого слідчого відділу окружної прокуратури в Любліні. В операції із затримання взяли також участь співробітники Центрального Контрреволюційного Підрозділу Поліції та окремих підрозділів CPKP з Любліна і Білостока.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook