В Іспанії ліквідували транснаціональну мережу, яка займалася сексуальною експлуатацією жінок.

"Відгалуження" організації були в тому числі і в Україні. Загалом затримали 17 підозрюваних, повідомили в поліції Іспанії, пише Gazeta.ua.

"Мережа базувалася в Аліканте і Валенсії з філіями в Польщі, Німеччині, Великій Британії, Україні та Росії. Поліцейська операція проводилася за погодженням з Європолом", – сказано в повідомленні.

Розслідування почалося після скарги, поданої однією з жертв мережі в поліцію. Вона змогла підтвердити, що група влаштувалася в Іспанії і що вона шукає жінок у інших країнах і заманює їх обіцянками роботи в Іспанії, Англії чи Німеччині. По прибуттю, жінок залякували і змушували займатися проституцією в квартирах, орендованих організацією, пише El Mundo.

В поліцейській операції брало участь понад 100 агентів. У результаті, троє людей були поміщені під варту, також правоохоронці звільнили двох жінок.

Під час обшуків, проведених у межах цієї операції, агенти також виявили плантацію марихуани в приміщенні з 300 рослинами і 40 кг речовини, готової до розповсюдження. А також промисловий склад, підготовлений для вирощування великої кількості рослин.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook