Супермодель Аліна Байкова, якій приписують роман з актором Леонардо Дікапріо, була помічена під час відпочинку у Маямі.

Читайте також: 19-річна модель за шалені гроші продала свою цноту на аукціоні

Красуня топлес ніжилась на пляжі, оголивши принади, пише Gazeta.ua.

Актор Леонардо Ді Капріо з'явився на публіці в компанії української моделі Аліни Байкової. Лео разом зі своїм другом, актором Тобі Макгваєром, Аліною Байковою і ще однією дівчиною неспішно прогулювалися по Нью-Йорку.

Супермодель у Каннах влаштувала благодійний аукціон, на який запросила відомих особистостей.

«Дуже важко запросити, тому що я товаришую з багатьма ними, Лео мій гарний друг, Періс, теж подруга, я їх просто благаю прийти, - говорить Аліна, - цього року половина грошей, які ми збираємо тут, ми передамо Україні, для дітей з серцево-судинними захворюваннями».

Аліна Байкова намагається гідно представляти Україну закордоном.

В планах моделі стати президентом України.

«Чесно, у нас бардак в Україні, я казала минулий раз і скажу зараз, це все треба владнати. Я казала друзям: "я буду президентом України, коли мені буде 40 років", тому це не нормально, якщо до цього часу не знайдеться той, хто наведе лад. Ми віримо кожному, кого обираємо у нас демократія у країні, але наша демократія неправильна. Я знаю, що треба міняти в Україні, знаю, так говорить кожний, до того, як він стає президентом, те що відбувається там нам звичайним людям не зрозуміти, у нас потенціал бути гарною країною, ми Європа, навіть, якщо там і Росія, але війни немає бути у світі, а тим більше у нашій країні, ми маємо товаришувати зі всіма», - говорить Аліна Бойкова.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook