Останій раз ви авторизувались через "%social%"

«Укрпошта» відключає всі банківські термінали у своїх відділеннях

середа, 19.05.21  21:15
«Укрпошта» відключає всі банківські термінали у своїх відділеннях

Гендиректор «Укрпошти» стверджує, що Пенсійний фонд та управління соцзахисту примусово переводять пенсіонерів на обслуговування у банках. Тому чиновник розпорядився відключити банківські термінали в «Укрпошті».

Читайте також: В Україні майже всіх пенсіонерів переведуть в банки

Про це у своєму фейсбук повідомляє Ігоря Смілянського

Смілянський розповів, що 30 квітня під час зустрічі з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем вирішили, що перехід пенсіонерів, які раніше отримували пенсію через Укрпошту, на обслуговування у банках буде виключно добровільним.

«На жаль, не всі вміють тримати слово. Пенсійний фонд та Управління соцзахисту за схемою «хочеш субсидію/пенсію – шуруй у банк» почали туди переводити навіть людей з інвалідністю. І кожен день ми отримуємо дзвінки та повідомлення від клієнтів, яким ПФ відмовляє в переході на обслуговування в «Укрпошту», – наголосив Смілянський.

Що розпорядився Смілянський

Від 19 травня відключать всі термінали сторонніх банків у відділеннях «Укрпошти». 

Читайте також: Українцям виплати видаватимуть за новими правилами

«Там тепер стоятимуть тільки наші термінали. А там, де їх поки немає, можна отримати послуги через готівкові кошти. Так що, хто в селі залишився, той і обслуговує клієнтів», – написав Смілянський.

Також створять гарячу лінію (044) 354−52−73 або [email protected] для клієнтів, яких примушують відкривати банківський рахунок. За словами Смілянського, після збору інформації подаватимуть колективний позов проти посадовців, які порушують законодавство. 

Смілянський також додав, що вважає примусове переведення пенсіонерів на обслуговування у банках порушенням Конституції України та Кримінального кодексу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :