На Сході України, неподалік села Золоте, 9 грудня, близько 22:00 години при виконанні бойових завдань, а саме, під час переміщення на позиціях у межах взводного опорного пункту від підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули двоє волинян – військовослужбовців 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого – Сирота Сергій Миколайович та Войтович Андрій Володимирович.

Читайте також: Що відомо про волинських військовослужбовців, які підірвались на Сході

Відома волинська волонтерка Тетяна Губанова закликала усіх небайдужих допомогти дружині та волонтерці Світлані Войтович фінансово.

"В зоні ООС загинув, підірвався на міні, чоловік нашої волонтерки з Волинь СОС, Чорнобаєвої Світлани (нині Войтович), я гадаю ви всі її пам'ятаєте від 2014 року... Чоловік – Войтович Андрій, молодший сержант 14 бригади.

Читайте також: Стали відомі імена Героїв з Волині, які загинули у війні

Зі своїми волонтерами порадились і вирішили в такий складний час допомогти фінансово. Можливо хтось теж бажає долучитись, гроші збираю на свою картку, поїду на похорон і всю зібрану суму передам особисто в руки дружині загиблого", – написала у мережі Facebook Тетяна Губанова.

Приватбанк 4731219107940789 Губанова Тетяна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook