Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик заявив, що йому не потрібні ніякі визнання після перемоги у фіналі Всесвітньої суперсерії боксу (WBSS).

Читайте також: Усик потрапив у топ-10 найкращих боксерів світу

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, пише "Знай. юа".

За словами кримчанина, його підбадьорює підтримка з боку фанатів.

Варто відзначити, що відразу по приїзду до України політики почали піаритись на його перемозі та пропонувати ідею з нагородженням його звання Героя України. Боксер під час власної прес-конференції зазначив, що не потребує жодного визнання з боку держави. Навпаки він попросив просто не заважати йому йти до своєї мрії.

Читайте також: Усик-Гассієв: 12 раундів та абсолютна перемога українця (ВІДЕО)

"Після приїзду до України багато людей почали висловлювати думку, що мені дати, що забрати. Не треба мені нічого давати. Я вас прошу тільки про одне: не заважайте мені йти тією дорогою, якою веде мене Всевишній. Герой? Мені не потрібні ніякі зірки, якісь регалії. Визнання – це підтримка людей, а не зірки, які ви роздаєте будь-кому. Є багато людей, які щось кричать. Я хочу сказати, що готовий 24 години кричати, якби ці люди повернули б до моєї країни мир, підняли б пенсії пенсіонерам або повернули б усмішки тим, хто не усміхається", – сказав Усик на прес-конференції у Києві.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter