Кілька днів назад у місті Брешія зникла 42-річна українка. Жінку ніхто не міг знайти. І ось вчора італійські карабінери затримали колишнього партнера українки у той момент, коли він викидав закривавлений одяг жінки в сміттєві баки. Про це повідомляє “Це моя Україна” з посилання на дані від італійських ЗМІ.

Читайте також: На Волині психічно хвора пенсіонерка встромила собі ніж у серце

Місцевий прокурор наказав заарештувати колишнього партнера за звинуваченням у вбивстві. Відомо, що затриманий чоловік, виявився 60-річним сербом. Його зловили під час викидання забрудненого кров’ю одягу на звалище на острові острові Віа Метастазіо. На даний момент карабінери ще не знайшли тіла.

Слідчі впевнені, що саме цей чоловік вбив 42-річну українку, яка працювала одночасно вихователькою і барменом.

Також, про смерть 42-річної українки у написала Світлана Кіпещук у групі Українські Баданте Брешія (Badante di Ucraina a Brescia):

"Дорогі друзі! Вбита жорстоко ще одна красива жінка, мати двох дітей. Немає слів, щоб це описати. Мої щирі співчуття мамі, діточкам, які втратили матір,друзям та подругам... Всім, хто її знав і запам'ятав такою красивою і доброю людиною. Вічна пам'ять, дитино! Щарство небесне, де праведні спочивають".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook