Новий політичний сезон, який стартує в Україні восени 2021 року, може ознаменуватися низкою звільнень в уряді прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Поки що напевно не відомо, хто саме піде у відставку у вересні, але конкретні прізвища вже лунають під час обговорень цього питання в Офісі президента.

Читайте також: Кабмін призначив Мустафу Найєма заступником міністра інфраструктури

Про це в коментарі виданню «Українська правда» розповіли представники фракції «Слуга народу» в парламенті. Вони ж відзначили, що сам глава держави Володимир Зеленський і його найближче оточення критично ставляться до результатів роботи окремих топчиновників.

«Перший претендент на звільнення – міністр оборони Олександр Таран. У нього там провал на провалі», – вказали джерела з ОП.

Також у монобільшості вказали на можливу відставку глави Міністерства юстиції Дениса Малюськи та міністра культури Олександра Ткаченка.

Читайте також: Кабмін звільнив Антона Геращенка з посади заступника глави МВС

«Саша (Олександр Ткаченко. – Ред.) займається піаром, і тільки це у нього добре виходить. По самій роботі там багато проблем», – підкреслили джерела.

Ще міністерства, в яких у доступному для огляду майбутньому можуть змінитися керівники, – соціальної політики (Марина Лазебна) і стратегічних галузей промисловості (Олег Уруський).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook