Станом на вівторок, 29 вересня, лише Кіровоградська та Херсонська області не перевищують показники Міністерства охорони здоров'я щодо епідемічної ситуації. Там критерій захворюваності на сто тисяч населення протягом 14 днів становить 15,9 та 39,2 за норми у 40 випадків. Про це свідчать дані МОЗ. 

Читайте також: Коронавірус не відступає: у медзакладах Волині лікується понад 500 осіб

Так, за даними МОЗ, до послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

У цих регіонах перевищено показник захворюваності на коронавірус на 100 тисяч населення за останні 14 днів. У середньому в Україні цей критерій становить 109,9 за норми у 40 випадків захворювання на 100 тисяч населення. 

Нагадаємо, загалом в Україні виявили 204 932 випадки коронавірусу. Від початку пандемії померли 4 065 людей. За останню добу зафіксували 3627 нових випадків. Кількість одужалих сягнула вже 90 250.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook