Імовірність введення тотального локдауна в Україні становить 90%.

Читайте також: У МОЗ повідомили, чи буде з 30 листопада локдаун

Про це попередив нардеп і голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі телеканалу Україна 24 .

За його словами, Кабмін розглядає можливість введення в Україні "інтелектуального локдауна", який передбачатиме реалії кожного українського регіону.

"Імовірність повного локдауна 90%. Є шанси, що нам пощастить, але поки виглядає так, що ймовірність дуже висока. Тепер питання, як його правильно ввести і в якому форматі. Уряд заявляє про певний інтелектуальний локдаун. Тобто не той повний локдаун, який був навесні, а такий ... скоригований на реалії в кожному регіоні, зокрема громадський транспорт і т.п. " , − попередив Арахамія в ефірі телеканалу.

Крім цього, глава фракції "Слуга народу" попередив про можливу зупинку громадського транспорту, в тому числі і метрополітену.

Читайте також: Щеплення слід зробити вже сьогодні: Україною ширяться небезпечні інфекційні хвороби

"Давайте розглянемо. Якщо ми зробимо локдаун умовно завтра, то всі підприємства працюють, і ми в цьому локдауні повинні погасити громадський транспорт, наприклад, київське метро. В цьому випадку ми зіткнемося з величезними труднощами по розвезенню людей, яким чином вони добератимуться до роботи. якщо це станеться, наприклад, 27 грудня, то взагалі-то ця проблема знімається сама. З точки зору наслідків і незручностей для людей − звичайно, це зіпсує новорічні свята, проте це не так сильно вдарить по економіці ", − резюмував нардеп в ефірі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook