Лучанину, який сокирою зарубав дружину та доньку, обрали запобіжний захід. Чоловіка триматимуть під вартою упродовж 60 діб.

Читайте також: На Волині молодий чоловік вбив односельця

Як ідеться в сюжеті телеканалу «Аверс», таке рішення 21 липня прийняла суддя Луцького міськрайонного суду, передає ІА Волинські новини.

«Застосувати до підозрюваного Пилипюка Василя Володимировича (15 квітня 1959 року народження), громадянина України, раніше судимого, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів», – зачитала суддя.

У суді повідомили, що чоловіка вже притягали до відповідальності за побиття рідних. Тоді він отримав штраф.

Також стало відомо, що свою дружину та доньку чоловік убив, перебуваючи у тверезому стані. Він не перебуває на обліку ні в нарколога, ні в психіатра.

На суді чоловік поводився спокійно і був небагатослівний. Із журналістами спілкуватися відмовився. Чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

За скоєний злочин йому загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, 20 липня о 7:15 в поліцію звернулася заявниця, яка розповіла, що її сусід вбив дружину та доньку 56 та 22 років. Інцидент трапився в багатоповерхівці, що на проспекті Соборності, 32.

Читайте також: Затримали ще одного причетного до стрілянини на автомийці в Луцьку в 2018 році

Як стало відомо, в травні 2021 року чоловіка судили за побиття ексдружини та доньки, але, зважаючи на те, що він є безробітним пенсіонером і має третю групу інвалідності, йому лише призначили штраф у 1530 гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook